zondag, 17. juni 2007 - 12:51

Ernstige ongevallen eisen vierde leven

Baexem

Het ongeval waarbij vrijdagmiddag op de Heythuyserweg in Baexem een 25-jarige vrouw uit Beegden om het leven kwam, heeft nog een dodelijk slachtoffer geëist. De 24-jarige bestuurder van de kleine bedrijfsauto uit Beegden is zaterdagmiddag in Nijmegen aan zijn verwondingen overleden, zo meldde de politie zaterdagavond. In totaal zijn nu vier personen om het leven gekomen bij de twee ongevallen op vrijdag in Midden-Limburg. Bij de frontale aanrijding in Baexem raakten ook een 50-jarige man uit Heythuysen en een 45-jarige Roermondenaar gewond. Zij liggen in het ziekenhuis in Maastricht en Roermond.

De baby die vrijdagavond bij het verkeersongeval aan de Paarloweg in St.Odiliënberg om het leven kwam, blijkt het 9 maanden oude zoontje van de 37-jarige Amerikaanse vrouw te zijn die bij het ongeval betrokken raakte. De twee andere inzittenden die gewond raakten in de auto van de Amerikaanse waren haar kinderen van 2 en 5 jaar oud.

Bij het ongeval aan de Paarloweg vielen in totaal twee doden. De 18-jarige bijrijdster in de witte Subaru, die het ongeval veroorzaakte, overleed diezelfde avond nog aan haar verwondingen. De 20-jarige bestuurder van het voertuig moest op de Paarloweg vermoedelijk uitwijken en kwam op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder kwam vervolgens in botsing met het voertuig van de Amerikaanse vrouw. De 20-jarige bestuurder is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is dit weekend volop bezig geweest om de toedracht van het ongeval aan de Paarloweg te achterhalen, zo meldt een woordvoerster van de politie.
Provincie:
Tag(s):