dinsdag, 21. augustus 2007 - 16:05

Erny van Reijmersdal gaat voor landelijke dekking

Rotterdam

Op donderdag 30 augustus opent ontwerper Erny van Reijmersdal zijn tiende store, dit maal in Rotterdam-Hillegersberg. Erny doet het goed, zijn creaties worden op ruim 100 punten verkocht en na Rotterdam openen komend najaar nog twee eigen winkels in Den Haag en Maastricht.

Erny van Reijmersdal is de lieveling van de Nederlandse high society: veel Gooise dames en bekende Nederlanders worden graag gezien in een ‘Erny’. Zijn grootse shows trekken volle zalen en kunnen als waar society evenement worden beschouwd. Ook de opening van de nieuwe winkel wordt bruisend zoals we van Erny gewend zijn.

Ter ere van de opening wordt de nieuwe wintercollectie op donderdag 30 augustus en zaterdag 1 september 2007 geshowd in de winkel. Er is geen traditionele catwalk maar een ‘Walk in Fashion Show’. Het unieke aan deze show is dat de modellen de kleding van de couturier aan de mensen persoonlijk presenteren. Het concept van de ‘Walk in Fashion Show’ is om de kleding echt te ervaren. Dus geen stoeltjes met naambordjes maar wel een gezellige sfeer aan de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg.

Erny van Reijmersdal was lange tijd de motor achter de vrouwencollectie van Pauw. Binnen drie jaar heeft hij zich enorm populair gemaakt met zijn unieke en vernieuwende collecties. Zijn fans zweren bij de pasvorm; ‘eenmaal aangepast en je bent voor altijd verkocht’. Erny heeft een duidelijke visie op vrouwenmode. Het doel van Erny van Reijmersdal is niet het dicteren van zijn combinaties. Al werkend stelt hij zich een vrouw voor die reizend haar garderobe verzamelt. Uiteindelijk gekleed in souvenirs van verschillende bestemmingen. Niet de ultieme eindbestemming, maar: ‘the journey is the destination!


Van Reijmersdal heeft zich voor de wintercollectie laten inspireren door Engeland. Rijlaarzen onder lange rokken met jachttaferelen, volop romantische bloemen en ruitjes, grote hoeden, sophisticated mantelpakjes met krijtstreep en vloeiende avondjurken in diep donkerblauw. In Ernymode kan elke vrouw zich zelfbewust profileren.
Categorie:
Tag(s):