zondag, 8. juli 2007 - 14:44

Exclusieve condooms uitgedeeld op Sensation White

Amsterdam

Op 7/7/7 heeft het nieuwe merk Cardinal Condoms zich geïntroduceerd in de Amsterdam Arena tijdens Sensation White, 's werelds grootste dansevenement. De condooms werden, verpakt in sexy, zwarte doosjes, door teams van mooie mannen en vrouwen die waren voorzien van bodypaint in goud en zwart, uitgedeeld aan de 50.000 uitbundige feestgangers. Een noviteit: voor het eerst in de historie van Sensation White was ook de kleur zwart aanwezig tijdens de avond.

Cardinal Condoms is een exclusief merk. Bovendien een merk met een mening. Namelijk dat iedereen, waar ook ter wereld onbezorgd moet kunnen genieten van seks. Cardinal Condoms wil mensen eraan herinneren, als 'The True Cardinal', dat het in ons leven draait om liefde en dat de liefde bedrijven een hemelse ervaring is, waar iedereen onbezorgd van moet kunnen genieten.

Op haar website en in een film op Sensation White verwoordt het merk haar visie: "The Word is love. Sex is not a sin". Cardinal Condoms bieden 'The safest way to heaven'.

Cardinal Condoms zijn goudkleurig en vooraleerst in Nederland maar binnenkort ook internationaal verkrijgbaar via het internet en exclusieve clubs.
Categorie:
Tag(s):