woensdag, 31. oktober 2007 - 19:29

Exploitant fitnesscentrum in Euroscoop bekend

Tilburg

De sportieve toekomst van Tilburg begint vorm te krijgen aan de zuidkant van de stad. De komst van el futUro, een moderne healthclub in het bioscoopcomplex van Euroscoop, is een perfecte aanvulling op de recreatieve en prestatieve sporten die in het gebied Nieuw-Stappegoor worden beoefend. “Zeker de combinatie met de al aanwezige sport- en onderwijsvoorzieningen biedt mooie kansen om een grote groep Tilburgers in beweging te brengen�, stelt exploitant Han Walet.

Euroscoop is aan de Stappegoorweg in Tilburg onlangs gestart met de bouw van haar complex, dat behalve uit 12 bioscoopzalen gaat bestaan uit diverse horecavoorzieningen, 3 sportwinkels en een 2000 m2 grote healthclub. Deze all inclusive healthclub is verdeeld over 2 verdiepingen: op de bovenste verdieping komen de sportfaciliteiten en op de begane grond zijn de kleedkamers en de uitgebreide saunaruimte (met Turks stoombad, infrarood en hetelucht sauna’s, zonnebanken en massagestoelen) gesitueerd.

In el futUro worden na de zomervakantie 2008 veel verschillende sporten aangeboden. Zo gaat de fitnessruimte een diversiteit aan kracht- en cardioapparatuur bevatten om de leden op uitdagende manier in beweging te krijgen. Ook komen er een drietal aerobicszalen. Eén zaal is een specifieke spinningzaal (dit is groepsgewijs op muziek fietsen). Een andere zaal wordt gebruikt voor een diversiteit aan aerobicslessen en een derde zaal is bestemd voor meer Body&Mind-achtige lessen zoals Pilates. Aanvullende diensten zullen een kinderopvangruimte en de huisvesting van een zelfstandige fysiotherapiepraktijk zijn.
Provincie:
Tag(s):