maandag, 7. mei 2007 - 11:31

Expositie Anni Koster in gemeentehuis en De Kruidhof

Buitenpost

Van 8 mei tot en met 22 juni 2007 is in de hal van het gemeentehuis in Buitenpost en in het tuincafé van De Kruidhof in Buitenpost werk te bezichtigen van Anni Koster uit Kollum. De expositie bestaat uit diverse schilderijen in acryl op doek en gemengde technieken.

Anni Koster, woonachtig in Kollum, is werkzaam als docent Beeldende Vorming aan het Lauwers College in Buitenpost. Koster speelt in haar werk met het vlak van het schildersdoek, door af te tasten hoever zij moet gaan met het weergeven van de voorstelling van haar onderwerp. Het onderwerp, in deze expositie bloemen, is niet het doel op zich, maar ondergeschikt aan de mogelijkheden die het biedt om het vlak van het doek spanning te geven. In haar werk speelt het wit van het schildersdoek een belangrijke rol. Het wit bakent af hoever Anni Koster gaat in het uitwerken van de bloemen en het zorgt voor frisheid in het schilderij.

De expositie is te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis in Buitenpost en in het tuincafé van De Kruidhof in Buitenpost. Openingstijden van het gemeentehuis: maandag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur. Openingstijden van De Kruidhof: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Provincie:
Tag(s):