maandag, 5. november 2007 - 18:40

Extra concert Anouk in Gelredome

Arnhem

Wegens groot succes geeft Anouk een extra concert op zaterdag 29 maart in het Gelredome in Arnhem. De voorverkoop van het concert van vrijdag 28 maart in het Gelredome is afgelopen zaterdag begonnen. Haar nieuwe album 'Who's Your Momma' komt 23 november uit. De kaartverkoop voor het extra concert is reeds begonnen.

Alweer bijna twee jaar geleden gaf Anouk haar laatste concerten in Nederland. December 2005 trad ze vier keer op voor een uitverkocht Ahoy en tevens twee keer voor een uitverkocht Sportpaleis in België. Na deze grote successen kon het niet uitblijven om een stap verder te gaan. Eind maart volgend jaar zal de rockster van eigen bodem in het Gelredome haar grootste concerten uit haar loopbaan geven.

Tijdens deze concerten zal zij o.a. de nummers van haar nieuwste album 'Who's Your Momma' ten gehore brengen. Anouk reisde afgelopen zomer af naar Amerika om daar samen met producer Glen Ballard te werken aan dit nieuwe album. De nummers afkomstig van 'Who's Your Momma' zijn o.a. geschreven door Anouk in samenwerking met haar man, Postman zanger, Remon Stotijn en door haar vaste schrijfpartner Bart Veen.
Categorie:
Tag(s):