donderdag, 6. september 2007 - 11:38

Feestelijk startschot nieuwe theaterseizoen Lelystad

Lelystad

Zaterdagavond 8 september a.s. zullen wehouder Jop Fackeldey (cultuur) en Ed Goudriaan (adj. directeur theater Agora) het nieuwe theaterseizoen feestelijk openen, want nu het plein voor de nieuwe Agora gereed is, kan ook de feestelijke LED-verlichting in gebruik worden genomen. De lichtjes zullen worden ontstoken al startschot van dit nieuwe seizoen.

In de steensoort, die voor het plein gebruikt is, Chinees graniet, zijn maar liefst 670 lampjes verwerkt. Deze lampjes verlichten het theaterplein op spektaculaire wijze. De honderden lichtjes leiden de bezoeker naar de entree van het theater; binnen en buiten vloeien in elkaar over.

Deze feestelijke opening is tevens de start van het nieuwe theaterseizoen. Zaterdag 8 september valt er al van alles te beleven in en om het theater. 's Middags speelt de voorstelling "Kinderen voor kinderen" en 's avonds start om 21.30 uur de openluchtbioscoop aan de achterzijde van het theater, georganiseerd door de JKOF. Voor de feestgangers is er om 23.30 uur een afterparty in de Agora met muziek uit de 70er en 80er jaren.
En voor het nieuwe theaterseizoen staan er maar liefst 137 voorstellingen op het programma.
Provincie:
Tag(s):