maandag, 17. september 2007 - 8:17

Feyenoord supporters mishandelen man en vrouw

Weert

De politie heeft zondagavond drie supporters van voetbalclub Feyenoord aangehouden op verdenking van mishandeling van twee klanten van een restaurant op een parkeerplaats aan de A2 in Weert.

De supporters keerden met een bus huiswaarts na een voetbalwedstrijd tussen Roda en Feyenoord, die in Kerkrade was gespeeld. Bij een tussenstop op de parkeerplaats in Weert werden aan het einde van middag een man en een vrouw uit Roermond door de drie supporters mishandeld toen ze in een restaurant in de rij stonden om iets te bestellen. De man liep hoofdletsel op en moest naar het ziekenhuis voor controle. De vrouw raakte niet noemenswaardig gewond. Na het incident vertrok de bus.

De politie Limburg-Noord stelde een onderzoek in en waarschuwde de collega's van de politie Brabant Zuid-Oost. Daar werd de bus ter hoogte van Best onderschept. De bus werd onder politiebegeleiding naar het politiebureau in Eindhoven gedirigeerd. Daar zijn, op basis van opgegeven signalementen, de drie verdachten aangehouden. De politie Limburg-Noord gaat verder met het onderzoek. De verdachten zijn ingesloten.
Provincie:
Tag(s):