zondag, 25. februari 2007 - 15:05

Feyenoord wint weer niet in Zuiderpark

Weer heeft Feyenoord niet kunnen winnen in het Zuiderpark. Dat gebeurde voor het laatst in 1991. Vanmiddag eindigde het duel in 3-3.

Uitgerekend Kolkka opende de score voor Feyenoord. Vorig seizoen speelde de Fin nog voor de thuisploeg. ADO toonde zich veerkrachtig en de jacht op de gelijkmaker wierp zijn vruchten af. Hoogendorp trok de stand vlak voor rust gelijk.

In de tweede helft kwamen de bezoekers toch weer op voorsprong. Charisteas zorgde voor een nieuwe voorsprong van Feyenoord. Lang duurde die vreugde niet, want in de 62e minuut maakte Greene hands in het strafschopgebied. De toegekende penalty werd door Hoogendorp feilloos benut. Vier minuten later zette Delorge ADO zelfs op voorsprong. Feyenoord zette alles op alles en de tweede van de middag voor Charisteas zorgde voor een 3-3 eindstand. ADO Den Haag speelde de laatste minuten van het duel met tien man, nadat De Vries met een directe rode kaart van het veld moest.