dinsdag, 29. mei 2007 - 1:22

Fijnproevers op 'Eindhoven Culinair'

Eindhoven

Voor de fijnproevers was het Stadswandelpark 'the place to be' met Pinksteren: het hele park stond inmiddels voor het 15e jaar in het teken van 'Eindhoven Culinair'.

Een beperkt aantal geselecteerd restaurants presenteerden zichzelf in gezellig ingerichte eettentjes, waar de bezoekers kennis konden maken met de diverse specialiteiten, op een aantal plaatsen zelfs begeleid met live-muziek.

De restaurants van wie dit jaar hun specialiteiten te proeven waren, zijn: Kluytmans Catering, Restaurant de Bengel, Het Stadspaviljoen, Restaurant Mei Wah, ROC Horeca Opleiding, Ristorante Da Nello, Restaurant De Collse Hoeve, Brasserie Le Bistrot, Restaurant Kok & Floc, Aziatisch Restaurant De Kleine Lotus, FFFS Grand Café, Cafe de Koffer "Restaurant", BYLEI, Agio Sigars en Restaurant Thuys.

Met behulp van een speciaal voor dit evenement in het leven geroepen betaalmiddel, een zogeheten 'Lempke', was het mogelijk om een culinaire rondgang te maken langs de diverse restaurants.
Provincie:
Tag(s):