dinsdag, 31. juli 2007 - 16:14

Films kopen na biosbezoek

Groningen

Bioscoopexploitant Wolff Cinema Groep is de allereerste bioscoopexploitant in Nederland die DVD's gaat verkopen aan bioscoopbezoekers. Vanaf 1 augustus kunnen bezoekers, van de allernieuwste Disney/Pixar bioscoopfilm Ratatouille, met hun toegangsbewijs, Disney/Pixar DVD's met flinke korting aanschaffen. Populaire DVD's als Finding Nemo, Een Luizenleven en Cars zijn met bijna 5,- euro korting op de normale winkelprijs verkrijgbaar. Als men twee DVD's wil aanschaffen betaalt men slechts 25,- euro. Deze actie geldt alleen in de deelnemende bioscopen.

Wolff Cinema Groep is van mening dat een bioscoopfilm als Ratatouille het beste kan worden beleefd op een groot scherm. Philipp Wolff, directeur van Wolff Cinema Groep: 'We bieden natuurlijk allereerst film aan als beleving in de bioscoop, maar het is natuurlijk ook leuk om films later nog eens terug te kunnen zien'.

RATATOUILLE is de smaakvolste film van deze zomer! In dit nieuwe Disney/Pixar avontuur droomt Remy, een gepassioneerd ratje, ervan ooit een grote Franse chefkok te worden.

De DVD's zijn verkrijgbaar in MustSee Delft, MustSee Groningen, CineStar Enschede, CineCity Vlissingen, Minerva Maastricht, Catharijne Utrecht, Brinkmann Haarlem, Rembrandt Arnhem, Cinema Heuvelpoort Tilburg.
Categorie:
Tag(s):