maandag, 16. juli 2007 - 16:51

Finalisten Dancetour DJ contest bekend

Regionaal

Het eerste deel van de strijd onder Apeldoorns DJ talent is gestreden. Na alle inzendingen te hebben beluisterd heeft de jury van Dancetour, in samenwerking met VVV Apeldoorn, de vier DJ’s gekozen die met elkaar verder de strijd aangaan.

Het plein tussen Gigant en de CODA Bibliotheek is op zaterdag 21 juli de finalelocatie. De winnaar draait zondag 5 augustus a.s. op het enorme Dancetour podium op het Marktplein.

De organisatie is erg te speken over het aantal inzendingen. Marco Bod van VVV Apeldoorn: �Het is altijd even afwachten of het idee aanslaat. Apeldoorn is op 5 augustus voor de eerste keer de thuisbasis voor Dancetour en in veel steden, ook waar Dancetour al vaker kwam, wordt de contest via internet afgewikkeld. Gelukkig laat Apeldoorn zien dat dance hier leeft en een live contest, als opwarmer voor 5 augustus, van harte welkom is“.

Vanwege haar affiniteit met bieden van een podium voor jonge talenten, treedt Gigant op als gastheer van het evenement en biedt het de faciliteiten om de DJ’s live aan het werk te kunnen zien. Ook zal Gigant één van de juryleden leveren t.w. Marcus Patty, werkzaam bij Gigant als organisator van Nitegrooves. Tweede jurylid is Dirk Malschaert van Stichting Dancetour, waar hij als mede organisator van Dancetour onder ander de programmering voor zijn rekening neemt. Het derde jurylid kan op dit moment nog niet bekend worden gemaakt.

Vanaf 20.00 uur treden de DJ’s aan, de volgorde zal pas op zaterdag 21 juli worden bepaald door loting. Rond middernacht verwacht de organisatie de winnaar te kunnen presenteren. Zijn beloning liegt er niet om. Na het optreden van het DJ duo Leron & Yves Eaux, zal deze locale held zijn kunsten vertonen voor een naar verwachting volgestroomd Marktplein. De finalisten en dus kanshebbers voor deze felbegeerde plek zijn DJ OVIS, DJ Agano, DJ Tjabelski en DJ Marcel Es.

Meer over deze finalisten is te vinden op www.dancetour.nl.
Provincie:
Tag(s):