woensdag, 25. juli 2007 - 13:41

Flevobespaart.nl slaat aan bij het publiek

Dronten

Flevoland Bespaart slaat aan. De actie helpt woningeigenaren in de provincie Flevoland hun woning energiezuiniger te maken. Het digitale loket bevat een energiescan waaruit in vijf minuten een energieadvies op maat volgt.

Sinds de start in februari 2007 wisten al meer dan 2200 woningeigenaren de weg naar www.flevobespaart.nl www.flevolandbespaart.nl te vinden.

De familie Sluimers uit Dronten is enthousiast over Flevoland Bespaart. "Door de energiescan op de website werd in vijf minuten duidelijk dat we in onze woning nog veel energiewinst kunnen boeken. Bijvoorbeeld door de vloer en het dak beter te isoleren. Daarnaast vonden we op de website een aantal tips voor eenvoudige maatregelen, zoals het isoleren van verwarmingsbuizen," vertelt Dirk Jan Sluimers.

Flevoland Bespaart biedt méér dan een energieadvies alleen. Met één druk op de knop komt de woningeigenaar in contact met bedrijven die de maatregelen uitvoeren. Dit is volgens Sluimers juist de meerwaarde voor woningeigenaren: "Je stuurt een e-mail met je adresgegevens en het bedrijf belt je om afspraken te maken over een offerte, gratis en vrijblijvend. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en kosten voor je woning, maar je zit nergens aan vast. "
Provincie:
Tag(s):