dinsdag, 11. december 2007 - 13:14

Ga mee, terug naar de jaren '70!

Ga mee, terug naar de jaren '70! Dat kan op zondag 23 december. Combineer deze zondagmiddag de tentoonstelling Wauw! Nederland in de jaren '70 in het Noordbrabants Museum met de voorstelling 'Fuck the 70's' van Ad Visser in het Theater aan de Parade. Theater aan de Parade en Noordbrabants Museum hebben de handen ineengeslagen en bieden een passe-partout aan.

Museum en theater liggen op een steenworp afstand van elkaar. Deze samenwerking tussen theater en museum is uniek!

's Werelds 1ste Theaterjockey Ad Visser in het Theater aan de Parade
Mr. TOPPOP, multimedia performer, singer/songwriter, goeroe, DJ, dichter, Ad Visser heeft in één carrière, die inmiddels meer dan 4 decennia beslaat, al veel gedaanten aangenomen.

Op zondagmiddag 23 december in Den Bosch is hij te zien met een speciale versie van zijn komische theatervoorstelling 'Fuck The 70's'. Een humorvol theaterprogramma, waarin alle aspecten van de TJ als presentator, theatermaker en singer-songwriter aan de orde komen. Ad Visser opent zijn geheime archief vol bizarre belevenissen, bijzondere beelden, sounds of the 70's en een kritische blik op het Toen en Nu. En er mag gelachen worden!

Wauw! Nederland in de jaren '70 in het Noordbrabants Museum
De jaren '70 vormen een omstreden decennium. De een ziet het als een tijdperk van idealisme en zelfontplooiing, de ander als een periode van geitenwollen sokken en doorgeschoten tolerantie. Maar dat ons land in deze jaren ingrijpend veranderde, dáárover is iedereen het eens. Het museum wijdt een bruisende en inspirerende tentoonstelling aan deze turbulente periode. Mis het niet, deze bijzondere tentoonstelling over de jaren '70 met interieurs, een seventies verkleedhoek en een disco waar je zelf achter de draaitafel plaats kunt nemen voorafgaand aan de theatervoorstelling van Ad Visser.
Provincie:
Tag(s):