woensdag, 31. oktober 2007 - 17:11

'Ga uit de kleren....ga voor naakt'

Amsterdam

Naakter dan naakt, dat zijn de badkamerproducten van lush. De zeep, shampoo, badballen en massageolie wordt zoveel mogelijk in een vaste vorm gemaakt zodat verpakkingsmateriaal overbodig is, en dat spaart natuurlijk weer het milieu. Eenmaal in je badkamer verspreiden de producten hun heerlijke geuren zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Door het gebruik van etherische oliën, natuurlijke boters, groeten, fruit en kruiden fungeren de verzorgingsproducten als een soort luchtverfrisser.

De vloeibare producten hebben natuurlijk wel een verpakking nodig, daarvoor wordt gebruik gemaakt van simpele en recyclebare flesjes.

Badballen met de namen ‘Sugar Rusch’ en ‘Bath Balistics’ en zeepjes als ‘Honey i washed the kids’ spreken tot de verbeelding. De zeep ziet eruit als een stukje taart met een laagje honing erop en de geur zorgt ervoor dat je je moet beheersen om er niet meteen je tanden in te zetten. Het is dat je weet dat het een stuk zeep is, want anders……….

Eenmaal in je badkamer verspreiden ze de geur die je volgens de verkopers mag verwachten. Geen chemische- maar een puur natuur geur.

De Lush producten worden met de hand gemaakt en afgeleverd bij een van de winkels in Nederland en België. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren en worden er nooit overbodige conserveringsmiddelen gebruikt. Door een efficiënte bestel- en productiesysteem bij de Lush fabriek is ook het brandstofverbruik super laag, wat natuurlijk weer goed is voor moeder aarde.

Een nadeel hebben de producten wel, doordat er geen verpakking omheen zit moet je erg voorzichtig zijn dat de bruistabletten en badballen niet breken of afbrokkelen voor je ze kan gebruiken. Maar dat is dan ook het enige……………. Dus doe eens gek en ga eens voor NAAKT!
Categorie:
Tag(s):