dinsdag, 13. november 2007 - 22:47

Gala Rotaryclub levert € 6000,- op

Bladel

Het gala van de Rotaryclub Bladel, Reusel-De Mierden is een groot succes geworden. Voor het goede doel, Stichting Leergeld Veldhoven en omgeving, is een bedrag ingezameld van maar liefst € 3.750,- Dit bedrag is met medewerking van de Stichting Cordaid nog eens aangevuld tot € 6.000,-

Een prachtig bedrag voor de kinderen in De Kempen die anders bij schoolse en buitenschoolse activiteiten aan de kant moeten blijven staan.
Ook de voorzitster van de Stichting Leergeld was tijdens het gala aangenaam verrast toen ze de cheque van € 6.000,-- in ontvangst mocht nemen. Haar reactie: “Door de rotaryclub kunnen straks weer kinderen meedoen in de Kempen�.

Het bedrag is tot stand gebracht door verschillende sponsors en doordat tijdens het gala twee schilderijen van kunstenares Sylvia van Zeeland zijn geveild waarvan de opbrengst ten goede is gekomen aan de Stichting Leergeld. De schilderijen zijn door de kunstenares belangeloos beschikbaar gesteld.

Op deze wijze heeft de Rotaryclub Bladel, Reusel-De Mierden bijgedragen aan de slogan van de Stichting Leergeld� NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN.
Provincie:
Tag(s):