donderdag, 8. november 2007 - 9:37

Geen treinverkeer op het traject Dordrecht-Breda en Dordrecht-Roosendaal

Dordrecht

Het komende weekend wordt er weer het hele weekend doorgewerkt aan het spoor. Dan is er voor de derde maal geen treinverkeer op het traject Dordrecht-Breda en Dordrecht-Roosendaal. In dit weekend wordt er bij de (fiets)tunnel Kilweg een nieuw spoordek ingeschoven. Bij de Laan der Verenigde Naties wordt de oude spoorwegovergang weggehaald.

Vanaf vrijdagavond 9 november 18:00 uur tot en met maandag 12 november 06:00 uur worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd die (geluid)overlast kunnen veroorzaken. Het werk gaat het hele weekend dag en nacht door.

Werkzaamheden
Bij de spoorwegovergang Kilweg wordt een damwand geheid. Daarna wordt het huidige spoor weggehaald, om vervolgens op zaterdag een nieuw spoordek in te schuiven. Dit is hetzelfde als het inschuiven van het spoordek bij de tunnel Laan der Verenigde Naties op 25 maart jl., alleen dit spoordek is veel kleiner. Als het dek op zijn plaats ligt wordt het spoor weer teruggelegd. Bij de tunnel Laan der Verenigde Naties wordt de oude spoorwegovergang weggehaald en de seinen verwijderd. Vanaf maandagochtend 12 november 06:00 uur rijdt het treinverkeer weer.
Provincie:
Tag(s):