vrijdag, 14. december 2007 - 15:11

Gemeente Almere gehuldigd tijdens uitreiking Nationale Expo Jaarprijs 2007

Almere

Voor zijn enorme inzet voor het Flevolandse bedrijfsleven is aan Rob Nijhof de KvK-onderscheiding wegens bijzondere verdiensten toegekend. De penning en bijbehorende oorkonde zijn hem uitgereikt tijdens de laatste vergadering van het algemeen bestuur van de Kamer van Koophandel Flevoland op donderdag 13 december.

Almere was genomineerd in de categorie business- to- business en viel tijdens de Provada op met een integraal beursconcept dat vertaald is in een bijzondere stand, een sterk inhoudelijk programma, in de vormgeving van uitnodigingen en overige uitingen en zelfs is doorvertaald in de catering. Almere had Nativitas en Pol Real Marketing ingeschakeld voor de organisatie. Beide bureaus hebben in nauwe samenwerking met de gemeente de deelname voor Almere verzorgd. Almere nam dit jaar voor het eerst met een eigen stand deel aan de Provada, die jaarlijks plaatsvindt in de RAI en met name bezocht wordt door institutionele beleggers, projectontwikkelaars en makelaars.

Wethouder Martine Visser, portefeuillehouder van o.a. Economische Zaken, reageert zeer verheugd: “Almere nam dit jaar voor het eerst deel met een eigen stand, net als vele andere 100.000+ gemeenten die allen de aandacht van de beursbezoeker vragen. Mooie plaatjes van bijzondere gebouwen en een pakkende slagzin is dan niet genoeg. Almere wilde zich duidelijk onderscheiden, laten zien waar het voor staat en wat het in huis heeft. Geen presentaties dus van projecten, maar één uniforme uitstraling, een transparante en toegankelijke stand én een sterk inhoudelijk programma. Ik ben blij dat we daar in zijn geslaagd en dat deze integrale aanpak is beloond door de jury.�
Provincie:
Tag(s):