dinsdag, 28. augustus 2007 - 21:18

Gemeente Hoogeveen twee dagen telefonisch niet bereikbaar

Hoogeveen

Vanwege de verhuizing van gemeentelijke afdelingen naar tijdelijke locaties is de Gemeente Hoogeveen donderdag 30 en vrijdag 31 augustus 2007 telefonisch niet bereikbaar. Op vrijdag 31 augustus 2007 zijn tevens het Raadhuis en Compagnieshuis gesloten.

De gemeente Hoogeveen wil haar dienstverlening verbeteren en daarom worden in de loop van 2008 alle onderdelen van de Gemeentewinkel samengevoegd in het Compagnieshuis. In het Raadhuis blijft het gemeentebestuur en worden niet- of minder publieksgerichte afdelingen ondergebracht. Het is de bedoeling dat het pand aan De Vos van Steenwijklaan 75 op termijn verkocht wordt.

De afdeling Sociale Zaken is inmiddels verhuist naar de Eisenhowerstraat, waar de afdeling samen met het CWI en het UWV het ‘ Werkplein Hoogeveen’ gaat vormen. De laatste jaren is de samenwerking tussen deze ‘ketenpartners’ intensiever geworden. Door in één gebouw te gaan samenwerken kunnen de werkprocessen verder op elkaar afgestemd worden.

Vanaf deze week tot medio januari 2008 wordt het Compagnieshuis ingrijpend verbouwd. Daarna is het Raadhuis aan de beurt. Daarom verhuizen de afdelingen uit het Compagnieshuis tijdelijk deels naar het Raadhuis – de publieksgerichte onderdelen- en deels naar de Donau 12. Om plaats te maken in het Raadhuis, verhuizen ook enkele afdelingen uit het Raadhuis naar de Donau 12.

Alle aanpassingen aan Compagnieshuis en Raadhuis zijn naar verwachting in het najaar van 2008 klaar.
Provincie:
Tag(s):