dinsdag, 11. september 2007 - 8:35

Gemeente Winterswijk op landelijke banenmarkt

Winterswijk

De gemeente Winterswijk doen, net als alle Achterhoekse gemeenten, mee aan de landelijke banenmarkt op zaterdag 29 september 2007.

Op deze banenmarkt presenteren medewerkers van de gemeenten Aalten, Bronckhorst, Berkelland, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen hun organisatie en hun vacatures.

De gemeente organisatie is volop in beweging en ontwikkelt zich voortdurend. Doel is een goed bestuurbare, transparante organisatie waarbij een klantgerichte service aan burgers, bedrijfsleven en bestuurders voorop staat. Dit betekent onder meer dat voor alle medewerkers bij de gemeente Winterswijk de competenties flexibiliteit, omgevingsgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerkingsbereidheid wordt verwacht.

De banenmarkt in Winterswijk is in het Werkplein Oost-Achterhoek aan de Burgemeester Bosmastraat 7. In Doetinchem zijn de deuren van het CWI-kantoor aan de Terborgseweg 20 open en in Zutphen is de banenmarkt in het gemeentehuis aan de ’s Gravenhof 2. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn de deuren op deze drie locaties geopend.

Kijk voor de vacatures alvast op werkenbijdeoverheid.nl.
Provincie:
Tag(s):