zondag, 28. oktober 2007 - 12:55

Gesprek met meisje eindigt met gebroken kaak

Maastricht

Een 18-jarige Maastrichtenaar is in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn woonplaats slachtoffer geworden van mishandeling. De jongen liep hierbij een gebroken kaak op, zo meldt de politie zondag.

Het slachtoffer stond na een avondje stappen met twee vrienden op de Markt nog na te praten met een meisje. Tijdens dat gesprek kwam een vrouw langslopen, die het meisje kneep. Toen de Maastrichtenaar de vrouw hierop aansprak, kreeg hij plotseling een harde klap in zijn gezicht. Door de klap was het slachtoffer kort zijn oriëntatie kwijt en even later zag hij dat één van zijn vrienden aan het vechten was met een onbekende man. Op zeker moment dreigde de man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Toen hebben de drie vrienden zich uit de voeten gemaakt.

Op weg naar huis kwamen ze de man en de vrouw nog een keer tegen. Ook toen dreigde de man weer met datzelfde voorwerp. De vrienden zijn toen weer weggerend.

Als gevolg van de klap in zijn gezicht moet het slachtoffer in het ziekenhuis een kaakoperatie ondergaan. De kaak bleek namelijk gebroken te zijn.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):