dinsdag, 10. juli 2007 - 21:45

Getuigen gezocht inzake dodelijk ongeval motorrijder

Amsterdam

Het onderzoeksteam dat zich bezighoudt met de dodelijke aanrijding van afgelopen maandagmorgen 9 juli, met de motorrijder, op de Haarlemmerweg is op zoek naar getuigen.

Het team van de Houtmankade wil graag in contact komen met mensen die het incident gezien hebben en met wie nog geen contact is geweest. Informatie kan doorgebeld worden naar 0900-8844

De 26-jarige motorrijder uit Purmerend die maandagochtend 9 juli zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Haarlemmerweg is maandagmiddag aan zijn verwondingen overleden. De man reed maandagochtend het stilstaande verkeer op de rijstrook voor het tegemoetkomende verkeer voorbij toen hij bijna frontaal tegen een bestelbusje reed.

Hij werd enkele meters weggeslingerd en in zorgwekkende toestand in een ziekenhuis opgenomen. De Haarlemmerweg werd ruim een uur voor het verkeer afgesloten. De aanrijding wordt onderzocht door het team Forensiche Verkeersonderzoeken. Hieronder het persbericht van maandag 9 juli: Motorrijder zwaargewond na aanrijding bestelbus / Haarlemmerweg.

De bestuurder van de bedrijfsauto bleef ongedeerd. De aanrijding wordt onderzocht door het Team Forensische Verkeersonderzoeken.
Provincie:
Tag(s):