maandag, 24. december 2007 - 11:01

Getuigen gezocht van gewapende overval op tankstation

Winschoten

De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval op een tankstation aan de Nassaustraat in Winschoten. De overval vond zondagavond 23 december tussen 20.15 en 20.30 uur plaats.

Een medewerkster was als enige aanwezig in de pomp toen twee onbekende mannen de zaak binnen kwamen. Ze bedreigden de vrouw met een wapen. De daders wisten een geldbedrag mee te krijgen en verlieten de zaak. Ze liepen in de richting van de Molenweg. Later is het duo weer gezien in de Hortensiastraat en liepen ze in de richting van de Irisstraat. Mogelijk dat ze daar in een auto zijn gestapt. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Het gaat om twee negroïde mannen, waarvan één rastavlechten had tot over zijn schouders. Eén van hen droeg een zwarte jas; de ander droeg een lichtgekleurde jas. Beide mannen hadden hun gezicht bedekt en droegen een donkere broek. De politie is in het bijzonder geïnteresseerd in twee jongens die vlak na de overval voor de deur hebben gestaan. Ook een vrouw stond voor de deur, maar de politie heeft al met die vrouw gesproken. Mogelijk dat de jongens nog aanvullende informatie hebben die van belang is in het onderzoek. Mensen die informatie over de identiteit van de verdachten hebben of iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):