woensdag, 4. juli 2007 - 12:25

Getuigenoproep na aanranding Sneek

Sneek

De politie roept getuigen op die afgelopen zaterdag rond 17.00 uur in de nabijheid van de supermarkt C1000 aan de Molenkrite iets gezien hebben van een aanranding van een 31-jarige inwoonster van Sneek. De vrouw liep vanaf de Spinnekop de Jasker over om vervolgens een tussenpad in te lopen dat op een fietspad uit komt. Halverwege dat pad is zij door een nog onbekende man aangerand.

Toen de vrouw begon te gillen ging de man er vandoor in de richting van een grasveld dat aan de achterzijde van de woningen aan de Spinnekop grenst. De politie start een onderzoek maar wil ook graag in contact komen met getuigen of met personen die de man kennen. Zij worden gevraagd om via telefoonnummer 0900 – 8844 contact op te nemen met politie Fryslân. Het slachtoffer deed aangifte.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: een blanke man, tussen de 20 – 35 jaar, donkere ogen, langer dan 1.70 m. lang, smal postuur. Opvallend was dat hij een zwarte sweater over zijn hoofd geknoopt had en opvallend wijde kleding droeg. Verder droeg hij een grijs gemeleerde trui met twee kabels, een zwarte trainingsbroek en sportschoenen.
Provincie:
Tag(s):