zondag, 29. juli 2007 - 16:07

Gewelddadige berovingen

Arnhem

In Arnhem-Zuid hebben zich in de nacht van zaterdag op zondag twee straatroven voorgedaan. Rond kwart over één werden in Park Immerloo twee Huissenaren van veertien door twee nog onbekende jongens met geweld bestolen van ondermeer hun mobiele telefoons. De slachtoffers werden daarbij bedreigd met geweld; één van hen kreeg ook enkele klappen. Volgens de slachtoffers ging het om twee jongens met een licht getinte huidskleur van ongeveer zeventien jaar.

Later die nacht, rond half vier, werd een groepje jongeren uit Elst op de Rijksweg-West tot stoppen gemaand door een nog onbekende man. Eén van hen, een vijftienjarige jongen, werd door de man geslagen; de ander, een zeventienjarige jongen, raakte zijn fiets kwijt. De onbekende man werd omschreven als ongeveer 30-jaar oud, ongeveer 1.90 m lang en een kaal hoofd. De man zou donker gekleed zijn en had verder een gespierd postuur. Hij zou zijn weggereden via de Elderhofseweg.

De politie is voor beide gevallen op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van beide voorvallen of wellicht de daders (her)kennen. Alle tips zijn welkom bij de Arnhemse politie via 0900-8844
Provincie:
Tag(s):