donderdag, 30. augustus 2007 - 20:57

Gewonde bromfietsers naar het ziekenhuis

Twee bromfietsers uit Hoogeveen en Emmen zijn woensdag gewond geraakt nadat ze betrokken raakten bij een aanrijding met een auto. In Hoogeveen raakte 17 jarige jongen licht gewond en in Emmen is een 16 jarige jongen met een handfractuur overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de kruising van de Julianastraat met de Grote Kerkstraat in Hoogeveen verleende een 23 jarige automobiliste uit Hoogeveen geen voorrang aan een 17 jarige bromfietser uit dezelfde plaats. De vrouw sloeg op de kruising linksaf op en zag daarbij de tegemoetkomende bromfietser over het hoofd.

De bromfietser botste tegen de zijkant van de auto en vloog over de auto heen. Met lichte verwondingen is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Nijbracht in Emmen botste woensdagmorgen een 16 jarige bromfietser uit die plaats op een auto. De jongen nam een binnenbocht en zag een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 58 jarige plaatsgenoot te laat. De jongen is met veel pijnlijke plekken en mogelijk een handfractuur per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):