maandag, 15. oktober 2007 - 14:01

'Gezocht; familie'

Vlaardingen

Maandag 15 oktober 2007 heeft Familierijk in Delft haar deuren geopend voor alle volwassenen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, sekse of opleidingsniveau, die graag een nieuwe duurzame familierelatie willen hebben. Doel is om relaties tot stand te brengen tussen onbekenden, die een broer-zus, zus-zus, vader- zoon, moeder-dochter enz. relatie met elkaar kunnen hebben.

De bemiddeling wordt verzorgd door een gecertificeerd relatie-bemiddelaar. Uitgangspunt is dat ieder mens behoefte heeft aan familie. De reden van de behoefte aan een nieuwe familierelatie kan gevarieerd zijn. Ouders of kinderen wonen ver weg, door natuurlijk verloop is een familielid ontvallen of men heeft een bepaald familielid nooit gehad of nooit gekend. De wens om dit familielid te hebben blijft veelal bestaan. Doel is om een hechte en duurzame band op te bouwen en deze persoon daardoor zo mogelijk als nieuwe familie te beschouwen.

Na een persoonlijk intakegesprek met de cliënt gaat men door middel van een gecertificeerd relatiebemiddelaar op zoek naar een nieuwe duurzame familierelatie. Of er al blijvende familiebanden gesmeed zijn is nog niet bekend.
Categorie:
Tag(s):