vrijdag, 10. augustus 2007 - 16:14

Gezocht: GSM vermoorde schoonmaker

Enschede

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie Twente is volop bezig met het onderzoek naar de moord op de 56-jarige man die in de school aan de Benjamin Willem ter Kuilestraat in Enschede dood is aangetroffen. De mobiele telefoon die het slachtoffer bij zich had, een Sony Ericsson type K 750i, blijkt verdwenen te zijn.

Bij de sectie op het lichaam van de Enschedese schoonmaker is gebleken dat hij door messteken om het leven is gebracht. Maandag 9 juli heeft het TGO in deze zaak een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige dood van de schoonmaker.

Ook de fiets van het slachtoffer is verdwenen van de plaats van de moord.
Het betreft een andere fiets dan tot nu toe gepubliceerd is. Het slachtoffer was in het bezit van een ongeveer 10 jaar oude herenfiets van Union, het type is onbekend. De kleur van de fiets is metallic donkergroen. De fiets verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en is voorzien van trommelremmen met bekabeling.

De fiets heeft 3 versnellingen, is een plat verchroomd model met aan de voorzijde een halve zwarte kunststof kap met daarnaast de cijfers 1 t/m 3. Over de versnellingshandel zit eveneens een zwarte kunststof dop geschoven.

Wie de politie kan helpen bij het oplossen van het misdrijf, kan bellen met het rechercheteam, telefoon 0900-8844. Uiteraard kan men ook bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):