woensdag, 17. oktober 2007 - 20:29

Go Green!

Amsterdam

Een groene lifestyle aannemen betekent niet dat je de goede dingen in het leven hoeft op te geven! Bij Lush maken we met veel plezier heerlijke, effectieve producten op basis van de fijnste natuurlijke ingrediënten. Waarschijnlijk wist je ook al dat we tegen dierproeven zijn en zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal gebruiken. We hebben onze nieuwe Go Green geur ontwikkeld om mensen te inspireren ook meer milieubewuste keuzes te maken in hun dagelijks leven.

De inspiratiebron voor Go Green is ecologisch activiste Rebecca Lush (haar achternaam is puur toeval!). Rebecca heeft sinds 2002 niet gevlogen. Ze rijdt geen auto, reist graag door Europa met de trein, is bezeten van recycling en koopt zoveel mogelijk biologische en Fair Trade producten. Go Green is ontwikkeld voor al die mensen die wel een opkikker kunnen gebruiken nadat ze naar hun werk zijn gefietst of gewandeld. Ook als je net uit een overvolle bus of trein komt, biedt Go Green je een welverdiend vleugje verfrissing.

De combinatie van citrusoliën als grapefruit, bergamot en neroli zorgen voor de frisse noot. Aardse vetivert kalmeert en sandelhoutolie bevordert een gevoel van welbehagen. Cederhout, venkel en tijm geven Go Green het aroma van een vredig weitje in de zomerzon.

Go Green Parfumbalsem (€10.50)
Go Green Body Spray (€19.95)
SQUEAKY GREEN shampoo bar (€7.75)
THE GREEENCH deodorant (€10.25)
GEO PHYZZ bruisbal (€4.95)
HANDY GURUGU handcrème (€12.75 voor 100g)
Categorie:
Tag(s):