dinsdag, 27. november 2007 - 19:48

Goede smaak hoeft niet duur te zijn

Amsterdam

Siemens Consumer Products introduceert de Surpresso Compact in een Piano Black en in Piano White hoogglans uitvoering. Deze TK52’s, aantrekkelijk geprijsd onder de 500 euro, zijn afgeleid van de eerder geïntroduceerde succesvolle Surpresso Compact TK 54 in metaallook. Ook bij dit model is de unieke Siemens Espressoservice van toepassing.

De twee nieuwe modellen zijn voorzien van een hoogwaardige hoogglans lak in zwart en wit, waardoor ze een chique uitstraling hebben en passen in de hoogglans-trend van dit moment. De serie espresso-automaten is met veel vakmanschap en smaak ontwikkeld en voldoet aan de hoogste eisen voor espressobereiding. De Surpresso Compact is klein van formaat (26 x 34 x 45 cm) en heeft een dynamische belijning.

De bediening is eenvoudig. Met één druk op de knop zet men volautomatisch een espresso. Maar ook op latte macchiato, cappuccino en andere soorten koffie hoeft men niet lang te wachten, want het melkpijpje schuimt elke melk prima op. Dankzij de “single portion cleaning�-functie smaakt elk volgend kopje net zo vers als het eerste. De cleaning-functie zorgt er voor dat de leidingen telkens weer compleet schoon worden gespoeld, zodat voor elk kopje koffie uitsluitend vers water wordt gebruikt.

Het gepatenteerde aroma whirl-systeem Plus zorgt voor optimaal contact van het verse water met de koffiemaling: eerst in een voorbereidend brouwproces, vervolgens door het bijzonder intensieve whirl-effect. Het koffiepijpje is in hoogte verstelbaar. Zo kunnen niet alleen kleine kopjes, maar ook bekers gemakkelijk worden gevuld.

Met de calc'n'clean-functie is het ontkalken en reinigen van de automaat kinderspel, want dat gebeurt in één enkel proces. Zo blijft de Surpresso compact van Siemens met zijn hoogwaardige materiaal in topvorm.

Siemens Consumer Products breidt met de komst van de twee TK52’s haar collectie in hoogglans lak verder uit. Eerder introduceerde Siemens twee espresso volautomaten in het topsegment. De complete collectie espresso volautomaten bestaat nu uit 10 modellen, variërend tussen de 499 euro en 1199 euro (verkoopadviesprijs).

Productinformatie over het model:
• Productnaam: Espresso-automaat TK52 Surpresso compact
• Productnummer: TK 52002 (wit) TK 52001 (zwart)
• Actieverkoopprijs: € 499,-
Categorie:
Tag(s):