maandag, 12. november 2007 - 17:50

Goedheiligman laat zich leiden door gulheid ouders

Apeldoorn

Onderweg naar Nederland heeft Sinterklaas laten weten dit jaar wederom mee te willen werken aan een actie van Rotaract Apeldoorn. De actie houdt in dat ouders een klein bedrag doneren aan Rotaract en dat in ruil daarvoor de Goedheiligman de kinderen blij komt maken.

Al eerder wist Rotaract Apeldoorn Sinterklaas zover te krijgen dat hij zich niet liet leiden door zijn Grote Boek, maar door de gulheid van ouders. De opbrengst van de actie gaat namelijk in zijn geheel naar een lokaal goed doel en vooral dat deel van de actie spreekt Sinterklaas aan.

Sinterklaas via de GSM op de pakjesboot: “Ook vorig jaar heb ik met veel plezier meegewerkt aan de actie van Rotaract Apeldoorn. Ik vind het erg leuk om te merken dat mensen er geld voor over hebben zodat ik bij ze thuis kom, uiteraard bijgestaan door een aantal Pieten, maar ik vind het nog veel leuker dat er met dit geld goede dingen worden gedaan. Vorig jaar heeft Rotaract Apeldoorn mede met deze actie geld opgehaald waarmee ze een aantal kamers van kinderen met een verstandelijke beperking op Groot Schuylenburg hebben opgeknapt. Ver na december heb ik, of eigenlijk liever de ouders van de kinderen bij wie ik thuis ben geweest, ervoor gezorgd dat een aantal kinderen heel erg blij waren. En daarvoor doe ik het toch allemaal!�

Mensen die graag willen dat Sinterklaas ook bij hun thuis komt, kunnen contact opnemen met Rotaract Apeldoorn. Uiteraard wil Sinterklaas ook langskomen bij bedrijven, al heeft hij in overleg met Rotaract wel besloten dat dit iets meer mag kosten, zeker nu maatschappelijk verantwoord ondernemen zo hip is. Voor slechts 35 euro komt de Goedheiligman 20 minuten bij gulle ouders thuis en voor 125 euro komt hij drie kwartier lang bij bedrijven op bezoek.

Ouders die meer geven hebben een grote kans op een goede aantekening in het Grote Boek heeft de Goedheiligman laten weten. De data dat Sinterklaas zich beschikbaar heeft gesteld zijn: vrijdag 30 november in de avond, zaterdag 1 en zondag 2 december in de middag en de avond en woensdag 5 december in de avond. Aanmelden kan tot en met dinsdag 27 november via sintenpiet.rotaract@live.nl of neem contact op met Bram van den Hout op 06- 54 25 51 96. De aanmelding is pas definitief na bevestiging van Rotaract Club Apeldoorn.
Provincie:
Tag(s):