vrijdag, 6. juli 2007 - 12:12

Goedkoper met BOB-bus in Vlaardingen

Vlaardingen

De Gemeente Vlaardingen en horecabedrijven hebben besloten om gezamenlijk een subsidie te geven op weekendritten met de BOB-bus binnen Vlaardingen. Dit doen zij om overlast tegen te gaan en om stappers veilig- en betaalbaar naar huis te laten rijden.

In de regio Rotterdam rijdt de RET de hele nacht door. Dit kostte tot voor kort 2,50 per rit op maandag tot en met donderdag en 4,50 in het weekend. Vanaf aanstaande vrijdag kost een Vlaardings ritje in het weekend ook maar 2,50, dankzij financiële bijdragen van de horecagelegenheden Panda en C aïro aan de Westhavenplaats, Petrus aan de Westhavenkade, Salon aan de Oosthavenkade, Kathedraal aan de KW-haven en de gemeente.

Vrijdag 6 juli neemt burgemeester Bruinsma om 23.00 uur het eerste Vlaardingse kaartje voor de BOB-bus in ontvangst. Kaarverkoop BOB-bus: in genoemde horecagelegenheden (uitsluitend voor bezoekers) en bij de chauffeur van de BOB-bus. Het gereduceerde kaartje geldt alleen binnen de grenzen van de gemeente Vlaardingen. Overstappen is niet toegestaan. Buiten Vlaardingen is het tarief voor de BOB-bus op vrijdag en zaterdag 4,50 per rit.
Provincie:
Tag(s):