dinsdag, 4. september 2007 - 10:38

'Gouden Kooi Natasia slaat miljonair aan de haak'

Amsterdam

Ex-Gouden kooi bewoonster Natasia heeft bij haar advocaat een heuse miljonair aan de haak geslagen. De Surinaamse lijkt over het vertrek van haar vriend Wilgo, die naar eigen zeggen met haar geld verdween, heen te zijn. "En ik heb nu iemand die heel lekker aan mijn borsten kan sabbelen" verklapte een schaamteloze Natasia bij Robert Jensen.

Haar ex-vriend zou tijdens haar verblijf in het villa van de Gouden Kooi, er met haar geld vandoor zijn gegaan. "Hij heeft in Surniame een huis gebouwd van mijn geld en er gewoond met een vrouw van wie hij een kind heeft", aldus de diva.

In de Gouden Kooi stond Natasia niet bekend om haar zachtaardigheid, de diva wist haar mond goed te roeren en vocht zelf enkele keren met haar medebewoners. Na tien maanden werd zij weggestemd door de kijkers.

Haar nieuwe liefde Tjeerd heeft haar gebroken hart geheeld en samen hebben ze het erg leuk. Wie hij precies is wil Natasia niet zeggen, alleen dat hij in de muziek en in het vastgoed zit. De rest mag hij zelf invullen.
Categorie:
Tag(s):