vrijdag, 31. augustus 2007 - 22:47

Gouden Oogappel voor Felix Verlaar

Oss

Vrijdag 31 augustus 2007 heeft Felix Verlaar uit handen van wethouder Chris Ermers de Gouden Oogappel voor zijn verdiensten als vrijwilliger bij Stadsharmonie 'Kunstliefde Vermag Alles' ontvangen.

De onderscheiding is een sieraad in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat blauwe diamant. De uitreiking van deze gouden speld, vergezeld van oorkonde, cheque van € 250 en feestelijke taart, vond Sociaal Cultureel Centrum ‘de Binnenstad’ in Oss.

Felix Verlaar is een muzikant in hart en nieren die zich al meer dan 25 jaar belangeloos inzet voor Stadsharmonie KVA. Niet alleen als dirigent van het studieorkest, maar ook als componist, als lid van de muziekcommissie en als tweede dirigent van de harmonie. Daarnaast heeft hij het initiatief genomen een klarinetensemble op te richten.

Felix weet met zijn geduld, respect, rustige uitstraling en tact leerlingen te motiveren en te enthousiasmeren voor het maken van muziek en hen op te leiden tot volwaardige harmonieleden.

Op Felix kun je bouwen: hij is altijd aanwezig en kan altijd zijn partij spelen. Ook is hij zeer betrokken bij alle leden van de vereniging en zeer attent.
Provincie:
Tag(s):