donderdag, 10. mei 2007 - 18:01

Gratis vervoer tijdens Knoalster Muzieknacht

Stadskanaal

Disco, rock, blues, Nederlandstalig, pop of punk. Van welke stijl muziek je ook houdt, Knoalster Muzieknacht heeft het te bieden. Livebands betreden het podium in vele gezellige horecagelegenheden, waar de toegang tijdens de Muzieknacht helemaal gratis is. ,,Wij willen graag leven in de brouwerij en Stadskanaal heeft een levendige muziekscene’’, vertelt Jan Schuil namens de organisatie, stichting Horeca Stadskanaal.

Schuil, zelf uitbater van grand café Het Genoegen, prijst de onderlinge band van de Stadskanaalster horecaondernemers. ,,We kunnen prima met elkaar door één deur en hebben in het verleden gezamenlijk al vele activiteiten op touw gezet. Nu wilden we graag iets met muziek doen, maar wel iets wat bij iedereen past. Dus met diverse muziekstijlen. Zo kwamen wij tot het concept van de Knoalster Muzieknacht.’’

Bluesliefhebbers kunnen op vrijdag 25 mei terecht in café ’t Mingelmouse voor een optreden van de Blues Blasters. In café De Twee brengt Solid Grounds rockcovers ten gehore en in Hotel Stadskanaal (De Etage) spelen de Arthur Spooners en The Danones pop, rock en punk. In café Chaplin zingt René Becker vele Nederlandstalige hits.

Helemaal in stijl houdt stap-o-theek FOX het bij disco met de Jan & Jan’s Discoshow. Op een steenworp afstand, in zaal Bruinsma, klinkt dan het stevige gitaarwerk van rockcoverband Cold Gin en speelt Harry Loco de blues. Het podium van café De Bast is voor The Neats, die het publiek vermaken met rock ’n roll, pop en rock.

Vermaak te over ook bij de show met dans en livemuziek van 70’s disco tot Nederpop van Avalon. En wat de denken van de party-pop-rock ’n roll-covers van Invasion, live te zien en te horen in grand café Het Genoegen.

Bezoekers van de Knoalster Muzieknacht kunnen zich tijdens het evenement gratis laten vervoeren van de ene naar de andere horecagelegenheid. Het vervoer wordt verzorgd door De Grooth Vervoer BV.

De muzieknacht begint om 22.00 uur en duurt tot een uur of twee. De toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):