woensdag, 7. november 2007 - 13:04

Groningse touroperator wint FD Gazellen-award

Groningen

De Groningse touroperator Bizz Travel heeft de FD Gazellen-award gewonnen voor de snelst groeiende onderneming in de provincie Groningen. De reisorganisatie zag haar omzet in drie jaar tijd stijgen van 18 miljoen naar 41 miljoen euro en werd daarvoor beloond met de jaarlijkse prijs van het Financieel Dagblad.

Dinsdag mocht commercieel directeur Jacco Tas de award in ontvangst nemen. Hij noemt het bijzonder dat Bizz Travel deze prijs krijgt: "Hier zijn we ontzettend trots op. Dit jaar zijn meer dan 100.000 passagiers met onze drie vakantiemerken, Ferio vakanties, Beachmasters Jongerenreizen en Bizztravel, op vakantie gegaan. Een enorme toename, want in 2004 was dit nog de helft minder."

De omschakeling van Bizz Travel van een traditioneel reisbureau naar een direct seller, alleen directe verkoop via het internet, is een gouden succesformule gebleken.

Tas: "We hebben op het juiste moment de waarde van internet ingeschat. Nu komt ongeveer 95% van onze omzet online binnen, terwijl reisbureaus hun verkoop sterk terug zien lopen."
Provincie:
Tag(s):