donderdag, 9. augustus 2007 - 14:59

Groot onderhoud A1 tussen Hoevelaken en Eemnes

Baarn

Vanaf 20 augustus tot midden oktober voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de rijksweg A1 tussen knooppunt Hoevelaken en knooppunt Eemnes. De onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om de verkeersveiligheid van de weggebruikers te waarborgen, ook op de lange termijn. Verkeer moet tijdens de werkzaamheden rekening houden met afsluitingen, omleidingen en vertragingen. Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder voor verkeer en omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Het werk wordt in vier fases uitgevoerd. Tijdens deze fases, die van 20 augustus tot eind september 2007 duren, moet het verkeer op de A1 richting Amsterdam 's avonds en 's nachts rekening houden met afsluitingen, omleidingen en vertragingen. Gele borden geven ter plaatse de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Na afronding van de laatste fase (eind september) vinden tot midden oktober nog afrondende werkzaamheden plaats, waarbij matige of lichte verkeershinder plaatsvindt. Het verkeer kan dan al wel gebruik maken van de A1. Wanneer de werkzaamheden vóór de genoemde datum gereed zijn, wordt eerder met een nieuwe fase gestart.
Provincie:
Tag(s):