dinsdag, 18. september 2007 - 10:33

Grote drugsvangst in Haaglanden

Den Haag

Een rechercheteam van Bureau Regionale Recherche van Politie Haaglanden heeft vrijdag 14 september omstreeks 20.00 uur in samenwerking met het Openbaar Ministerie in de regio Haaglanden een grote drugsvangst gedaan.

Hierbij werd 265 kilo heroïne en een zestal voertuigen in beslag genomen en een groot aantal verdachten aangehouden.

Het rechercheteam kreeg in de loop van de week informatie over een grote partij drugs in de regio Haaglanden. In de loop van vrijdagavond 14 september werden op diverse adressen in Haaglanden een achttal personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid van drugshandel. Hierbij nam de politie bij diverse personen 265 kilo heroïne in beslag. Zes personenauto’s waarmee de drugs werd vervoerd werden daarbij in beslag genomen. De drugs vertegenwoordigt een straatwaarde van circa 25 miljoen euro.

Zes van acht aangehouden verdachten, vijf mannen en een vrouw, variërend in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, worden dinsdag 18 september voorgeleid bij de rechter-commissaris. De twee andere verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Het rechercheteam sluit lopende het onderzoek meerdere aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):