zaterdag, 24. november 2007 - 11:08

Grote oefening bij SC Johnson Europlant

Mijdrecht

Zaterdag 24 november organiseren de gemeente De Ronde Venen, de Veiligheidsregio Utrecht (VRU), het bedrijf SC Johnson Europlant BV, politie, brandweer en de geneeskundige diensten een gezamenlijke rampenoefening op het terrein van SC Johnson Europlant BV aan de Groot Mijdrechtstraat 81 in Mijdrecht.

Deze grote praktijkoefening heeft als werknaam ‘De lucht geklaard’. De oefening heeft tot doel de samenwerking in praktijksituaties te verbeteren en de communicatie tussen de hulpdiensten te oefenen. De oefening vindt plaats tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

In het kader van de oefening vinden allerlei activiteiten plaats op en rond het terrein van SC Johnson Europlant BV. Er zijn diverse vertegenwoordigers van hulpdiensten aanwezig en er wordt veel materieel ingezet. Ook kunt u onverwachtse geluiden horen en rookontwikkeling waarnemen. U hoeft daar niet van te schrikken, het gebeurt in het kader van de oefening. Gedurende de oefening zijn de toegangswegen rond de locatie van de oefening vrij toegankelijk.
Provincie:
Tag(s):