woensdag, 18. juli 2007 - 11:44

Grote partij drugs tussen bloemen verstopt

Aalsmeer

Medewerkers van een transportbedrijf in Aalsmeer stonden afgelopen dinsdag vreemd op te kijken toen zij in een vracht bloemen , die voor de export waren bestemd, ruim 100 kilo harddrugs en 400 kilo softdrugs aangetroffen.

Medewerkers van een transportbedrijf kregen argwaan toen zij ontdekten dat er verschil in gewicht was tussen de pakketten met bloemen. Toen zij een onderzoek instelden dachten zij dat in de zwaardere pakketten explosieven verstopt zaten. Nader onderzoek door explosievenexperts van de politie wees uit dat het niet om explosieven maar om verdovende middelen ging. In de 680 pakketten zaten cocaïne, amfetamine, hasj en cannabis verstopt.

De politie werd ingeschakeld en de recherche van wijkteam Aalsmeer heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels zijn drie verdachten gearresteerd. Meer arrestaties worden niet uitgesloten.

Twee verdachten zijn op vrijdag 13 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris, de derde verdachte is op maandagochtend 16 juli voorgeleid. Van deze drie verdachten is een verdachte heengezonden door de rechter-commissaris.
Provincie:
Tag(s):