maandag, 18. juni 2007 - 0:23

Grote verkoop in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Lelystad

Op zaterdag 23 juni verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken, bladmuziek, tijdschriften, cd’s, dvd's en video's, games en cd-roms. Tijdens het eerste uur hebben de Vrienden van de Bieb de eerste keus, van 10.00 tot 16.00 uur kunnen ook andere belangstellenden hun slag slaan. Traditiegetrouw verkoopt Bibliotheek Lelystad één keer per jaar de afgeschreven boeken, tijdschriften, cd’s, bladmuziek, video’s, dvd’s, games en cd-rom’s voor “kleine prijsjes�.

De medewerkers hebben de materialen weer uitgezocht die weg kunnen. De opbrengst van de boeken- en cd-markt komt ten goede aan de Vrienden van de Bieb, die er op hun beurt weer goede dingen voor de bibliotheek mee doen.

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen alle belangstellenden boeken, cd’s, cd-rom’s, games (veel voor de x-box!), de hele collectie op video’s voor jeugd en volwassenen en dvd’s en tijdschriften voor een aantrekkelijke prijs kopen. De verkoop van de boeken en tijdschriften vindt plaats in de leeszaal en de overige materialen kunt u op het plein van de bibliotheek op de begane grond vinden.
Provincie:
Tag(s):