zondag, 12. augustus 2007 - 11:47

Gullit: felle aanval op Robben

Op de ochtend van Chelsea’s eerste competitiewedstrijd tegen Birmingham City is de geblesseerde Arjen Robben onverwacht geconfronteerd met een felle aanval uit onverwachte hoek.

Ruud Gullt, voormalig speler en manager van Chelsea, doet in de Sunday Mirror een felle aanval op het karakter van de vleugelspits: "Iedereen heeft het er alleen maar over dat hij zo’n acteur is. Mensen zeggen dat je in de kamer niet kunt stofzuigden als er een wedstrijd van Chelsea op de TV is. Want als je per ongeluk tegen de TV stoot, dan valt Robben om."

Gullit vervolgt: "Dat heeft hem tot een controversiële speler gemaakt. Als hij fit is en in goede conditie, dan is hij één van de beste linksbuitens in de Premier League. Maar als het even moeilijk wordt, dan raakt hij geblesseerd. En dat stervende zwaan gedoe helpt ook al niet. Wie op dit niveau speelt, moet laten zien dat-ie een man is."

Gullit zegt meer respect te hebben voor een andere Londense Oranje-international: "Van Persie laat juist wel zien dat-ie een vent is geworden. Zijn ontwikkeling is fantastisch. Het is alleen jammer dat Arsenal wel prachtig spel laat zien, maar slechts moeilijk kan scoren.. Een mooie actie wordt slechts zelden bekroond."
Categorie:
Tag(s):