zondag, 16. september 2007 - 20:56

Hair & Beauty Event voor weeshuis in Gambia

Emmen

Arie Klein, eigenaar van de Creativo Haarsalons in Emmen en Sleen, kreeg enige tijd geleden het verzoek sponsor te worden van een team uit Emmen dat eind oktober deelneemt aan een spectaculaire autorally voor goede doelen: de Amsterdam-Dakar Challenge, een evenement waar zo’n 200 teams aan de start.

Klein hapte niet alleen toe, maar breidde zijn sponsordeelname dag voor dag uit. Resultaat is een speciaal Hair & Beauty Event op 30 september. Een dag waarop bij Creativo Emmen aan de Weerdingerstraat van alles te zien en te doen valt.

“Ik kon natuurlijk een bedrag doneren, maar ik denk dat we meer geld kunnen ophalen door het houden van een Hair & Beauty Event. We zijn aan het organiseren geslagen en we gaan de bezoekers een prachtig programma aanbieden. Alles speelt zich op zondag 30 september van 12.00 tot 16.00 uur af in en rond onze salon.

Iedereen werkt belangeloos mee, ook ons eigen personeel. Al het geld dat we verdienen met knippen, kleuren, krullen en föhnen gaat naar het goede doel. Ons team wordt die dag versterkt door Harma Renting van Twins uit Dalen.Verder verzorgt Trudy Fietje van Smart Puls schoonheidsbehandelingen.

Farouk Systems, onze vaste leverancier, sponsort alle kappers- en schoonheidsartikelen, terwijl we samen met dat bedrijf de komende maanden ten bate van het weeshuis een speciale editie van de bekende Chi tang verkopen.

De horeca is in handen van De Zwetser en het geluid bij HB-Systems. Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op optredens van een deejay en van de zangers Cor Wolters en John Stevens.

Als klap op de vuurpijl laten diverse prominenten zich die dag bij ons knippen, zoals wethouders van de gemeente Emmen en spelers van FC Emmen en E&O. Uiteraard is de auto waarmee Gerald en Bart de rally gaan rijden, die middag ook aanwezig.�

Croes: “De Amsterdam-Dakar Challenge is geen race, maar een alternatieve rally. De auto waarmee we rijden mag niet meer gekost hebben dan 500 euro. Daarnaast mochten we ‘m opknappen voor maximaal 150 euro. Aan ons de taak met dat ding veilig in Dakar aan te komen. Via allerlei acties, sponsoring en donaties proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Wij hebben gekozen voor een weeshuis in Gambia en gaan na afloop van de rally het geld dat we opgehaald hebben, daar persoonlijk naartoe brengen. Onze auto blijft daar ook achter. Die veilen we ter plekke voor ons goede doel.�
Provincie:
Tag(s):