donderdag, 21. juni 2007 - 10:00

'Hans Klok zoent met Pamela Anderson'

Las Vegas

Illusionist Hans Klok heeft in een radio-interview met Howard Stern zijn geaardheid verloochend. De 38-jarige goochelaar maakt momenteel furore in Las Vegas met zijn 'Faster than magic' show met assistente Pamela Anderson. In Nederland is Klok altijd heel open geweest over zijn homoseksuele geaardheid maar in de VS ligt dat toch anders aldus Hans: "Als ik over twee weken bekend maak dat ik eigenlijk homoseksueel ben bezorgd dat me mooi weer wat publiciteit."

De Amerikaanse radio-dj Howard Stern staat bekend om zijn scherpe tong en zijn rechtstreekse vragen. Op de vraag of Hans hetero was antwoordde Hans direct “ja�. Anderson voegde daar nog subtiel aan toe dat ze al een paar keer met Hans gezoend had. Hans zei ook al een tijdje geen vriendin te hebben, maar in werkelijkheid is hij al vele jaren gelukkig met zijn partner Frank.

Hans zei in RTL Boulevard dat hij zijn geaardheid niet wilde verloochenen, maar dat de vragen hem overvielen en hij instinctief antwoordde. "De volgende keer dat iemand mij iets over mijn geaardheid vraagt zeg ik gewoon dat ik homoseksueel ben."
Categorie:
Tag(s):