woensdag, 19. september 2007 - 9:27

Haren wil jongeren on the Floor

Haren

De gemeente Haren wil graag weten wat de wensen en behoeften van jongeren zijn om daar in het beleid voor de komende jaren rekening mee te kunnen houden. Het doel is een zo mogelijk volledig beeld te krijgen van de wensen/behoeften van verschillende groepen jongeren aan accommodatie en activiteiten in Haren. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen en om een grote groep jongeren te bereiken worden er MSN sessies met jongeren georganiseerd. Dit gebeurt door FLOOR jongerencommunicatie.

FLOOR is hét denknetwerk van jongeren: brutaal, eigenzinnig en met een originele aanpak. Ben jij niet bang om je mening te geven? Meld je dan aan als Newssniper en laat je inspireren. FLOOR-leden ontmoeten elkaar digitaal op MSN en in real life. FLOOR verzint (campagne) concepten en brainstormen over uiteenlopende onderwerpen.

Dat kan nu bij FLOOR’s jongeren-denknetwerk. Vanaf september kun je samen met andere jongeren uit Haren je mening geven over allerlei onderwerpen. Met de resultaten wordt echt iets gedaan en je verdient credits voor leuke Gifts & Goodies! Je bepaalt zelf wanneer je meedoet. Nieuwsgierig? Ga naar www.onthefloor.nl en kijk wanneer FLOOR online is. Voor vragen over FLOOR mail fenja@onthefloor.nl
Provincie:
Tag(s):