zondag, 13. mei 2007 - 17:28

Haven Amsterdam wint prijs met film

Amsterdam

Haven Amsterdam heeft met zijn film Rhythm of the Port de Silver Screen Award gewonnen op het International Film and Video Festival in Hollywood.

Van de 1200 inzendingen uit 24 landen was het de op een na beste in de categorie Public Relations: corporate image. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in Hollywood op 1 juni 2007.

De havenfilm Ritme van de haven was al in Nederland uitgeroepen tot één van de meest artistieke en interessante opdrachtfilms in 2005. De film is gemaakt door Piet-Harm Sterk van het filmproductiebedrijf Stetz in opdracht van Haven Amsterdam.

In acht minuten geeft de film een flitsend beeld van de dynamiek van de Amsterdamse haven waar verschillende soorten werk, scheepvaart, industrie en diestverlening samenkomen. Origineel aan de film zijn de cameravoering, ontleed aan de techniek van clips, en de muziek, geïnspireerd op de vele geluiden die in de haven te horen zijn.

Rhythm of the Port zal getoond worden tijdens de International Awards Presentations in het Renaissance Hollywood Hotel, California, op 1 juni 2007.
Provincie:
Tag(s):