donderdag, 20. september 2007 - 9:05

Heelsummer aangehouden na verkeersconflict

Heelsum

Een negentienjarige jongen uit Heelsum is dinsdagavond door de politie in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van onder andere bedreiging en het verlaten van de plaats van ongeval.Omstreeks tien voor elf belde een negentienjarige automobilist uit Renkum de politie dat hij achtervolgd en bedreigd werd door een voor hem onbekende automobilist.

Volgens de Renkummer was de jongen die in een auto achter hem reed aan het bumperkleven. Toen hij er op de Groeneweg in Renkum iets van had gezegd, zou hij door hem zijn afgesneden en bedreigd. Het slachtoffer probeerde te ontkomen waarna een achtervolging ontstond. Hierbij zou de Renkummer meerdere malen afgesneden zijn. Ook zou de andere automobilist een aantal keren tegen zijn auto aangereden zijn, waardoor beide auto’s beschadigd raakten. De Renkummer wist uiteindelijk te ontkomen.

Aan de hand van het kenteken, hebben agenten een negentienjarige jongen uit Heelsum bij zijn woning aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen en het rijbewijs in ingevorderd. In de auto is een bijl aangetroffen, ook deze is in beslag genomen. De jongen zit nog vast voor nader onderzoek. Door de Renkummer is aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):