woensdag, 8. augustus 2007 - 10:15

Henri van der Aat opvolger de Rooij

Rabowielerploegen heeft Henri van der Aat (50) aangesteld als tijdelijk opvolger van algemeen directeur Theo de Rooij. Van der Aat is algemeen directeur van Trefpunt, een in sport, sponsoring en leisure marketing gespecialiseerd advies en marketingcommunicatiebureau. Hij is al meer dan tien jaar betrokken bij het Rabo wielerplan. Eerst als projectleider en later als adviseur.

"Ik ken de ploeg en de wielerwereld vanuit mijn huidige werk goed. Ik ben graag bereid om op tijdelijke basis de Rabowielerploegen, die ik vrijwel vanaf het begin heb meegemaakt, door deze moeilijke periode heen te helpen." Aldus Van der Aat in een eerste reactie op zijn aanstelling als tijdelijk algemeen directeur van de Rabowielerploegen.

Henri van der Aat was bondscoach en teammanager van de olympische zeilploeg in Los Angeles en Seoul. Ook was hij eindverantwoordelijk voor de organisatie van de zeil- en surf wedstrijden ten tijde van de Olympische spelen in Barcelona. Sinds 1995 maakt Van der Aat deel uit van het directieteam van Trefpunt vanaf 1999 als algemeen directeur.
Categorie:
Tag(s):