vrijdag, 19. januari 2007 - 22:23

Herman van Veen in hogere sferen

Maastricht

Vrijdag 19 januari trad Herman van Veen op in selexyz dominicanen naar aanleiding van zijn boek 'Woorden op mijn zang'. Hij bracht de liederen die in het boek beschreven worden ten gehore en signeerde na afloop zijn boek. Zijn optreden trok veel publiek.

Het cd-boek is een persoonlijk document geworden: voor het eerst heeft Herman van Veen zijn eigen favoriete songs uit zijn imposante oeuvre geselecteerd en opnieuw op cd gezet. Ook zijn enkele bijzondere, nooit eerder uitgebracht opnamen te beluisteren. Het boek bevat, behalve de liedteksten, ook een aantal unieke privé-foto's.

Deze bijzondere combinatie van de muziek, tekst, beeld en Hermans verhaal maakt 'Woorden op mijn zang' tot een uitgave die niet alleen belangrijk is voor alle liefhebbers van Herman van Veen, maar net zo goed voor iedereen die (nader) met hem wil kennismaken.

De boekhandel is gevestigd in de voormalige Domenicaner Kerk te Maastricht en heeft na vele jaren eindelijk weer een goede bestemming gevonden. De boekhandel werd na een grondige restauratie geopend in december 2006.
Provincie:
Tag(s):