donderdag, 17. mei 2007 - 21:28

Het aftellen is begonnen in Ruinerwold

Ruinerwold

In Ruinerwold is het aftellen begonnen! Nog twee weken en dan is de 3e editie van de Daver Dagen op 1 en 2 juni een feit. De programmering is rond en met twee festivaldagen, met ieder een eigen genre, is de organisatie er in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten.

De vrijdagavond staat in het teken van Hollandse artiesten en zal een waar meezingfestijn worden. De optredende artiesten zijn: Jannes, Jan Smit, 3J’S, Mooi Wark, Edwin Jongman, De Wuko, Henk Wijngaard, Bonnie St. Claire, Annet Nikamp, DJ Nijs en Gorro (ex-Jovink). Het terrein is vanaf 18:30 uur geopend. Op zaterdag staat de pop- en rockmuziek centraal met optredens van: Ilse de Lange, Di-Rect, The Animals (UK), I.O.S. (Is Ook Schitterend!), ABBA gold (UK), Seven, The Heinoos, Marieke & Band, Henkie Penkie’s Vinylshow, Johan Vlemmix, Clearwater (B), Chill Out, Kouwe Makkers, Six Senses, Theux en June in December. Bezoekers zijn vanaf 15:00 uur welkom op het terrein.

Voor mensen die geen grote namen willen missen is het van belang om te weten dat Jannes de vrijdagavond zal aftrappen om 19:00 uur! Voor de zaterdag geldt dat I.O.S. en Di-Rect al vroeg geprogrammeerd staan om respectievelijk 17:00 en 18:00 uur. “We adviseren iedereen dus om al op tijd te komen�, aldus André Wienen van de organisatie. De Ruinerwoldse band Chill Out geeft op zaterdag het startschot om 15:30 uur.

De voorverkoop voor de Daver Dagen is inmiddels in volle gang. Voor de voorverkoopadressen en voor het bestellen van VIP-kaarten kan men terecht op: www.daverdagen.nl.
Provincie:
Tag(s):